Programare

Când ai fost ultima dată la o consultație optometrică? TE AȘTEPTĂM LA O CONSULTAȚIE

Pentru consultatii, ochelari de vedere, de soare, lentile, rame pentru ochelari şi alte accesorii,
optica noastră medicală vă stă la dispozitie.

CONSULTAŢII OPTICĂ MEDICALĂ

Atenuarea problemelor de vedere este pricipalul scop în domeniului nostru. Avem sute de rame pentru ochelari, pentru a se potrivi tuturor formelor, gusturilor și buzunarelor. În plus, treptat, adăugăm noi stiluri, astfel încât să vă răsfățați cu alegerile dumneavoastră.
Misiunea noastră este simplă: să oferim ochelari de calitate și servicii superioare pentru clienți. Împreună suntem capabili să aducem produsele noastre clienţilor din întreaga lume, ajutând oamenii să vadă.
Daca sunteţi în căutarea unei optici medicale în Galaţi, Mary Optic este exact ceea ce aveţi nevoie. Asigurăm sute de modele de ochelari, consultaţii profesioniste şi tratamente de ultimă generaţie.
Serviciile noastre de optică medicală vin în ajutorul pacienţilor cu probleme de vedere precum astigmatism, presbiţie, miopie şi toate formele acesteia, sau dificultăţi de concentrare şi multe alte probleme ce au o legatură puternică cu vederea. Vă punem la dispoziţie cele mai avansate metode de a combate aceste boli menţinem prin produsele de ultimă generaţie sănătatea corneei.
Având o amplă experienţă în domeniu, putem furniza după acest timp cele mai inovatoare soluţii în materie de optică medicală şi ne bazăm pe sisteme de ultimă generaţie având cele mai înalte standarde de excelenţă şi eficienţă pentru produsele oferite.

OBŢINEŢI O PROGRAMARE