Servicii

Primul pas în alegerea ochelarilor îl constituie o prescripție corectă!

Obiectivul nostru este să oferim pacienților siguranța unor dioptrii precise, cu ajutorul tehnologiei și experienței de peste 30 de ani a  echipei Mary Optic.

logo optică medicală Mary Optic

CONSULTAŢII OPTOMETRICE

Atenuarea problemelor de vedere este principalul nostru scop. Avem sute de rame pentru ochelari, pentru a se potrivi tuturor formelor, gusturilor și buzunarelor. În plus, treptat, adăugăm noi stiluri, astfel încât să vă răsfățați cu alegerile dumneavoastră.
Misiunea noastră este simplă: să oferim ochelari de calitate și servicii superioare pentru clienți. Împreună suntem capabili să aducem produsele noastre clienților, ajutând oamenii să vadă.
Daca sunteți în căutarea unei optici medicale in Galați, Mary Optic este exact ceea ce aveți nevoie. Asiguram sute de modele de ochelari, consultații profesioniste și tratamente de ultima generatie.
Serviciile noastre de optică medicală vin în ajutorul pacienţilor cu probleme de vedere precum astigmatism, presbiţie, miopie şi toate formele acesteia, sau dificultăţi de concentrare şi multe alte probleme ce au o legatură puternică cu vederea.
Având o amplă experienţă în domeniu, putem furniza soluţii în materie de optică medicală şi ne bazăm pe sisteme de generaţie nouă  având  standarde înalte de excelenţă şi eficienţă pentru produsele oferite.

Determinarea acuităţii vizuale şi a corecţiei optice necesare.

Asistenţă şi consiliere pentru alegerea soluţiei optice potrivite în funcţie de stilul de viaţă şi nevoile purtătorului de ochelari. Identificarea unor patologii sau anomalii oculare, caz în care persoanele sunt îndrumate spre un consult oftalmologic.

Optometristul execută o serie de teste, parcurse cu mare atenţie şi meticulozitate, pentru ca fiecare purtător sau viitor purtător de ochelari să fie pe deplin mulţumit de corecţia optică propusă.

La Mary Optic veţi găsi aparatura medicală de diagnosticare şi execuţie. Consultaţiile optometrice sunt realizate de către specialiştii noştri optometrişti cu o experienţă de peste 30 de ani în domeniu.

Consultaţiile sunt gratuite pentru pacienţii Mary Optic. Consultaţiile se efectuează pe toată durata de funcţionare a magazinului cu sau fără programare în limita locurilor disponibile.

In cabinetele noastre executam si examinari pentru lentile de contact pentru clientii care au un stil de viata activ si prefera sa aiba o alternativa la ochelari. Acestea pot fi lentile cosmetice sau cu dioptrie, de uz zilnic sau lunar, in functie de nevoile fiecarui purtator.

Adaptarea lentilelor se face în cabinet unde facem şi instructajul viitorului purtător legat de manevrarea, curăţarea şi întreţinerea lor. Periodic avem şi campanii de promovare a lentilelor de contact, oferind clienţilor noştri lentile de contact, soluţii de întreţinere sau consultaţii pentru adaptarea lentilelor de contact gratuite.

Vă așteptam la Mary Optic! Beneficiaţi de consultaţii gratuite realizate de specialiştii noştri optometrişti cu o experienţă de peste 30 ani în domeniu şi de aparatură medicală de diagnosticare.

Măsurători realizate cu aparatură digitală pentru identificarea parametrilor optimi de purtare.

Oferim pacienţilor noştri întreţinere gratuită pe toată durata purtării ochelarului: ajustare braţe, schimbare pernuţe, îndreptat rama în situaţia deformării acesteia, etc.

Vă așteptăm la Mary Optic!

Presupunem că avem o consultație optometrică bine realizată, măsurătorile parametrilor individuali de purtare realizate cu mare precizie, o ramă aleasă în conformitate cu ultimele tendințe ale modei dintr-o multitudine de modele și culori. Am găsit și varianta de lentile cea mai potrivită cu fizionomia și stilul nostru de viață.

Ce mai lipsește pentru perechea potrivită de ochelari? Montajul potrivit executat cu mare atenție de către specialiștii noștri în laborator. Calitatea, precizia și exactitatea montajului este garantată de realizarea acestuia cu aparatură modernă de generație nouă pentru montarea ochelarilor pe loc, în minim 30 de minute pentru lentilele care sunt pe stoc.

Vă așteptăm la Mary Optic pentru montajul ramelor și lentilelor ochelarilor de vedere!

Maryoptic oferă pacienţilor săi  întreţinere gratuită pe toată durata purtării ochelarului:

  • îndreptatare şi ajustare braţe,
  • schimbare pernuţe,
  • îndreptat rama în situaţia deformării acesteia, etc.

Vă așteptăm la Mary Optic!

Programare prin telefon
0770 176 709 – GALAŢI

Luni - Vineri: 9:00 - 19:00 | Sâmbătă: 10:00 - 15:00 | Duminică: ÎNCHIS

Programare prin telefon
0754 618 481 – Siderurgistilor

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00 | Sâmbătă: 09:00 - 14:00 | Duminică: ÎNCHIS

Programare prin telefon
0754 997 007 – MICRO 17

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 | Sâmbătă: 09:00 - 13:00 | Duminică: ÎNCHIS

sau

CONTACT PUNCT DE LUCRU GALAŢI

ADRESA
Str. Brailei Nr.208,
Micro 18 Galati
TELEFON
0770 176 709
PROGRAM
Luni – Vineri: 9:00 – 19:00,
Sâmbătă: 10:00 – 15:00,
Duminică: ÎNCHIS

CONTACT PUNCT DE LUCRU IREG

ADRESA
Ireg, Strada Siderurgistilor nr. 31, Bloc SD5A2, lângă stația de autobuz, pe partea cu Electrica
TELEFON
0754 618 481
PROGRAM
Luni – Vineri: 09:00 – 19:00,
Sâmbătă: 09:00 – 14:00,
Duminică: ÎNCHIS

CONTACT PUNCT DE LUCRU MICRO 17

ADRESA
Piața Micro 17, Strada Galații noi, nr. 6, Spațiu C5, vizavi de Biserica Sf. Ilie
TELEFON
0754 997 007
PROGRAM
Luni – Vineri: 09:00 – 17:00,
Sâmbătă: 09:00 – 13:00,
Duminică: ÎNCHIS